Din tid er knap...

Vi vil ikke kede dig med 1000 sider tekst, derfor har vi kort beskrevet, hvordan CE Media og online markedsføring hænger sammen, og samlet nogle ofte stillede spørgsmål.

Online markedsføring er utrolig komplekst.

Når du sætter en annonce i avisen, så er der ikke noget som kan ændres, når først den er trykt. Når du annoncere på Google, Facebook, Snapchat, samarbejder med influencers er det præsis det modsatte. Vi sætter en ære i at eksperimentere og være altid fornyende når det kommer til online markedsføring. Det er det vi elsker, og det som vi gør bedst.

Innovation

Vi skaber i fællesskab innovative kampanger, som er gearede specielt til din målgruppe.

Fra klik til køb

Vi skaber en komplet automatiseret løsning, der sikre at du bliver eksponeret overfor de helt rette potentielle købere.

Rentabelt

Med online markedsføring kan vi helt præcist måle, om vi skaber værdi på bundlinjen og tilpasse vores annoncering herefter!

Planlægning

Det er dig, som kender din forretning bedst, derfor arbejder og planlægger vi altid i tæt samarbejde.

Har du spørgsmål?

Her er de spørgsmål, som vi oftest bliver spurgt om i forbindelse med online markedsføring.

Hvad koster online markedsføring?

Du allokerer et beløb, som du vil bruge på online markedsføring og derefter vurdere vi udfra forskellige faktorer, om det kan betale sig at annoncere. Vi tager et fast salær for at håndtere dine online markedsføring, som afhænger af hvor meget af arbejdet du selv ønsker at stå for.

Hvad er online markedsføring?

Kort sagt er online markedsføring annoncering på online medier, det kan være alt fra bannerannoncer på websites til sponsorerede opslag på Facebook.

Hvordan kommer jeg igang?

Du kan kontakte os her.

Skal jeg selv lave reklamer?

Vi tilbyder gerne blot at rådgive dig i forbindelse med online markedsføring, men du kan også vælge all-inclusive modellen, hvor vi laver alt arbejdet. Hvilken arbejdsmængde som du selv ønsker, eller har mulighed for at tage, finder vi ud af i en fælles dialog.

Kan jeg annoncere på Facebook, Google eller....?

Vi benytter primært platformene Facebook, Google (herunder Adsense og Adwords) og Instagram. Vi hjælper dog også gerne med annoncering på mindre gængse medier, såsom Reddit eller LinkedIn – din annonce rammer bedst, der hvor dine kunder er. Hvis du ønsker søgemaskine optimering, så har vi en side dedikeret kun til det.

Kontakt

Lad os se om vi bør samarbejde.

Vi er rigtige mennesker - ikke kun IT-nørder.

    Dit navn (eller firma navn)

    Din e-mail

    Din besked